De Ondernemersprijs van het jaar

Carlo Abbing heeft met Zonne-Energie Op Maat de Ondernemersprijs van het Jaar gewonnen! Een prijs voor de meest creatieve en innovatieve manier van samenwerken.

Een mooi stuk staat in het Voorburgs Dagblad:

Carlo Abbing en Peter Verbeek genieten na

BD-afbeelding-(2)

Het was een bijzondere week voor ondernemer Carlo Abbing die met zijn bedrijf de Ondernemersprijs van het Jaar won. Hij geniet dan ook nog volop na van de lovende kritieken over zijn bedrijf. Hetzelfde geldt voor whiskeykenner Peter Verbeek van Gall&Gall, die de publieksprijs won.

“De Ondernemersprijs is de prijs voor verdienstelijk en succesvol samenwerken,” zei de jury.  ,,Bijna 5 jaar geleden startte Carlo zijn bedrijf Zonne Energie op Maat gedeeltelijk vanuit ideologisch oogpunt. Iets doen voor de maatschappij waar ook geld mee te verdienen is. Dat was het idee. En niet in een heel gemakkelijke tijd zo midden in de crisis. Maar inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met zes medewerkers in vaste dienst. Carlo zoekt de samenwerking op met andere partijen die zich sterk maken voor een duurzame samenleving, een thema dat ook bij het gemeentebestuur hoog in het vaandel staat. Al met al een energieke, actieve ondernemer die wat ons betreft de prijs zeker verdient.”

Naast de uitreiking van de vakjuryprijs werd ook de publieksprijs uitgereikt. In een nek-aan-nekrace met Lois New Media werd uiteindelijk toch Gall&Gall de winnaar, waardoor Peter Verbeek de winnaar werd. Hij staat ook in Leidschendam-Voorburg bekend als een enorme whiskykenner en verzamelaar.

foto MKB PR/ Tino van Dam: Peter Verbeek (links) en Carlo Abbing (rechts) beleefden een mooi hoogtepunt in hun zakelijke loopbaan.