Referenties

Wij kunnen u wel vertellen hoeveel zorg wij besteden aan onze opdrachten maar het is nog beter als onze opdrachtgevers dat zelf vertellen. Hieronder kunt u een greep uit de reacties lezen die we van onze opdrachtgevers hebben ontvangen.

zonnepanelen Den Haag - Zonne Energie Op Maat

Familie Offers

Het team van Zonne-Energie Op Maat heeft, binnen een dag, een volledig werkende installatie bij ons geplaatst. Wij hebben de persoonlijke aanpak van Zonne-Energie Op Maat als zeer prettig ervaren. Het oriënterende gesprek, het offerte traject, de installatie en de oprechte belangstelling achteraf zorgen voor een zeer goed gevoel bij dit bedrijf!

Familie Offers, Leidschendam

Familie Mieras

Onlangs heeft u 12 zonnepanelen op ons dak gemonteerd.Dat was een hele klus die dankzij uw efficiënte aanpak (zo als het bouwen van een steiger) in een dag kon worden gerealiseerd. De gehele installatie werkt naar tevredenheid en is conform de offerte uitgevoerd. Vooral de mogelijkheid dat wij de resultaten kunnen bekijken op de laptop en ipad spreekt ons aan. Overigens wij hebben u de opdracht gegeven, omdat uw prijsstelling en levertijd gunstig afstak ten opzichte van uw concurrenten. Mochten onze buren of kennissen ook belangstelling hebben voor zonnepanelen dan zullen wij uw bedrijf zeker aan bevelen. Nog veel succes!

Familie Mieras, Voorburg

Familie Hillebrand

Zonne-Energie Op Maat heeft oog voor de klant. Besteedt veel aandacht aan informatie geven. De installatie functioneert prima, na een klein startprobleempje dat snel werd opgelost.

Familie Hillebrand, Alphen a/d Rijn

Familie Exter

Na een uitgebreide studie (vijf offertes aangevraagd!) boden twee leveranciers aan om langs te komen. Carlo en compagnon van Zonne-Energie Op Maat vielen meteen op door hun vakkennis (discussies over het effect van schaduw, diodes in de panelen, en elektrische groepen en meters in de meterkast) en hun praktische aanpak (plaats omvormer, doorvoer naar het dak, stopcontacten). We zijn dik tevreden met jullie efficiente aanpak en de snelle levering zo vlak voor onze vakantie. Het is leuk om te zien hoe de elektriciteitsmeter nu terugloopt als de zon schijnt.

Familie Exter, Leiderdorp

Familie Exter, Leiderdorp

Marja en Wim Boonekamp

Wij zijn tevreden met de plaatsing van de zonnepanelen.Er werd alle mogelijke moeite gedaan om rekening te houden met onze wensen wat betreft de indeling op het dak. ook hebben wij het zeer gewaardeerd dat de elektricien op zeer creatieve wijze heeft gezorgd voor een verbinding naar de stoppenkast die geen breekwerk opleverde.

Marja en Wim Boonekamp, Den Haag

Familie van Benten

Alles ging voorspoedig, en ik zou absoluut jullie bedrijf aanraden bij vrienden, kennissen en geïnteresseerde buren. Het is hard werkend personeel, en ze hebben met veel professionaliteit zich ingezet, en het bleek voor hun een helaas toch een best pittige klus te zijn waardoor ze pas laat aan tafel thuis konden vrees ik.

Familie van Benten, Hazerswoude-dorp

Familie Dannenburg

Vandaag zijn de 9 stuks panelen geplaatst op ons platte dak. Voor het zo ver was een aantal offertes aangevraagd bij diversen bedrijven. Na vergelijking, en niet alleen op prijs, uiteindelijk gekozen voor Zonne Energie Op Maat zij hadden de beste prijs – kwaliteit verhouding. Daar de V.V.e nog al wat eisen stelde, en daar op voorhand Zonne Energie Op Maat van op de hoogte gesteld, konden zij aan deze eisen voldoen. Ook dat was een reden om voor dit bedrijf te kiezen. De plaatsing verliep dan ook (uiteindelijk) volgens deze criteria. Met dank aan de mannen die dat gedaan hebben het is toch extra werk. Kort om (weer) een zeer tevreden klant die eigenlijk alleen maar positieve ervaringen hier aan over heeft gehouden. Een aanbeveling voor een ieder die overweegt om voor zonnepanelen te kiezen.

Familie Dannenburg, Zoetermeer

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Wij hebben besloten om duurzaam te investeren in onze woning door het plaatsen van zonnepanelen. In eerste instantie hebben we een aantal offertes opgevraagd bij gespecialiseerde bedrijven die in de regio actief zijn. ‘Zonne Energie op Maat’ was voor ons onderscheidend door de heldere manier van communicatie en transparante offerte. Verder is Zonne-Energie op Maat voor ons onderscheidend door de persoonlijke benadering en snelheid waarmee vragen worden beantwoord. De uiteindelijke installatie is zorgvuldig en ‘op maat’afgerond waarbij de panelen naar volle tevredenheid werken. Wij hebben (gelukkig) nog geen additionele service nodig gehad maar de vragen die we tussentijds hebben gesteld worden kordaat beantwoord.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Familie Hooymans

De zonnepanelen liggen er nu 6 weken op, we zijn tot nu toe tevreden met de opbrengst. Na een aantal gesprekken en vergelijkingen met andere leveranciers, hebben wij voor Zonne energie op maat gekozen, zij kwamen het meest vertrouwd over, dat is dus ook later gebleken, bij de aanleg was er iets niet goed gegaan door communicatiestoring, prettig opgelost, later hadden wij nog een aantal vragen, die werden per omgaande beantwoord en zij dachten mee met ons, zij kwamen zelfs langs, daar wij dachten dat wij een storing in het elektriciteitsnet hadden door de zonnepanelen, alles uitgeprobeerd, bleek niet in de zonnepanelen te zitten. Wij kunnen altijd bellen of mailen als we met een vraag zitten, ze staan daar open voor, Het is fijn dat deze firma uit de buurt komt. Wij wensen ze nog veel succes met het leveren van zonnepanelen. Het bedrijf komt ons vertrouwd over.

Fam.Hooymans Nootdorp

Familie Hooymans, Nootdorp

André

Beste Carlo,
Je collega’s hebben vanochtend de panelen geplaatst en mijn complimenten voor je team. Wilko is, in de goede zin van het woord, een pitbull. Zelfs op een zondag had ik per e mail in no time een antwoord. Je collega’s die de panelen hebben geplaatst zijn vriendelijk, werken netjes en punctueel. Mochten er binnen mijn netwerk/familie nagedacht worden over zonnepanelen dan zal ik jouw bedrijf zeker aanbevelen.

André, Den Haag

Robert

Beste Carlo,
We zijn nu een paar weken verder en we genieten van de pieken en dalen op onze apps, heerlijk om naar te kijken. Ik wil jou en je mensen heel hartelijk bedanken niets was ze te veel en voor elke hobbel hadden ze een oplossing. Werkelijk een prachtstel. Ze waarderen jou ook als hun baas altijd belangrijk als je dat als klant hoort. Vandaar dit compliment. Er zijn er toch misschien nog een paar die ook nog willen. Ik houd ze wel warm en laat je dit weten.

Robert, Leidschendam

Cees van der Sman

Beste Fenna,
De plaatsing van de panelen is naar onze volle tevredenheid verlopen. Hele prettige medewerkers die alles met ons overlegden en echt met ons mee dachten. Het ziet er allemaal uitstekend uit en de eerste kwh’s zijn aan Eneco teruggeleverd. De website leverde wat problemen op maar deze lijken verholpen. Al met al ben ik zeer tevreden.

Cees van der Sman

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Beste Fenna,
We zijn heel tevreden,
Alles is heel netjes weggewerkt daar hebben ze echt moeite voor gedaan!

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Yasir

Beste mevrouw Bosgraaf,
De installatie is goed uitgevoerd. De monteurs waren nette heren en hebben hun werk goed gedaan! Ik dank u voor de informatie die u onlangs heeft gestuurd.

Yasir

Floor

Wij zijn bijzonder tevreden met de installatie. Personeel is heel beleefd en heeft keurig werk opgeleverd.

Floor

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Ik ben erg blij met de zonnepanelen en ik vond de installatie snel en soepel gaan. Al met al was het een fijne ervaring. Ook zal ik natuurlijk eventuele geïnteresseerden uw bedrijf aanbevelen.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

De jongens hebben netjes en hard gewerkt en alles keurig uitgelegd. Dus tevreden.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat) Alphen aan den Rijn

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Afgelopen week zijn de zonnepanelen gemonteerd en ik wil u graag laten weten helemaal tevreden te zijn met het resultaat. De panelen en de omvormer zijn mooi keurig gemonteerd en ook de uitleg over de installatie en website waren helemaal naar wens. Ook de voorbereiding en de nazorg waren prima voor elkaar. Mocht de gelegenheid zich voordoen dan zal ik Zonne-Energie Op Maat zeker aanbevelen.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat), Rijswijk

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Over de zonnepanelen en de oplevering ben ik tevreden. Dank u wel voor alle service.’

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat), Leidschendam

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

De panelen doen het prima en de plaatsing is goed verlopen, kundige en vriendelijke installateurs begreep ik van mijn partner die thuis was tijdens de installatie.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat) Hongarenburg, Den Haag

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Dank voor uw mail. Vooralsnog zijn wij alleen maar tevreden over uw werkzaamheden. De panelen zijn volgens afspraak gemonteerd en uw mensen deden dat in goede samenwerking met onze aannemer. Ook hij was zeer tevreden en ze dat hij merkte dat uw mensen hun werk met plezier doen.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat) Van Galenstraat, Den Haag

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Recentelijk hebben jullie bij ons zonnepanelen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met jullie dienstverlening. Het offerte traject met Carlo verliep plezierig vooral omdat Carlo zeer kundig is in deze materie. De monteurs hebben de panelen zeer snel gemonteerd en alle ontstane rommel keurig opgeruimd. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat), Laan van Meerdervoort, Den Haag

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Op 24 maart werden op ons huis te Leidschendam zonnepanelen geplaatst door Zonne-Energie op Maat. Ons hele project “zonnepanelen” is op een prima manier verlopen. Vooraf hebben we uitstekende voorlichting gehad van Carlo Abbing, de eigenaar-ondernemer. De offerte van Zonne-Energie op Maat was duidelijk en helder gesteld. Daardoor wisten we goed waar we aan begonnen. De plaatsing is gebeurd door zeer deskundige monteurs en daardoor ook werden de panelen binnen een dag op het dak geplaatst. Vanaf die dag werken de panelen ook. De planning werd stap voor stap bijgehouden en gecoördineerd door Fenna Bosgraaf, vanuit het bedrijf. Met Stedin werd bijtijds een “slimme meter” voor teruglevering aan het net geplaatst. Door deze deskundige aanpak zijn de zonnepanelen op ons huis snel en zonder problemen geplaatst. Zonne -Energie op Maat mag zich inderdaad een “specialist op het gebied van zonnepanelen” noemen. Wij zijn er zeer tevreden mee.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat), Houtduiflaan, Leidschendam

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Good afternoon
Once again, many thanks for you and your teams work today. Very impressed.
Thank you for the photos, everyone was very curious how they looked on the roof. Now they can see.
The web site works so unless it stops, we won’t touch the router (if it ain’t broke, don’t fix it).
I hope your installation this afternoon went well.
Again many thanks.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat) Duinmeierij, Leidschendam

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Geachte mevrouw Bosgraaf,
Gisteren de zonnepanelen al geïnstalleerd en vanochtend heeft de oplevering plaats gevonden. Hierbij wil ik graag mijn complimenten overbrengen aan uw bedrijf en de medewerkers mbt de verleende service en het geleverde werk. Het ziet er helemaal top uit! Ook voor de oplevering werd vandaag rustig de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen.
Kortom een zeer tevreden klant!

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Beste Anneke en Carlo,
Bedankt voor de informatie in de mail! We zijn erg positief over jullie service van begin tot einde. Vriendelijk monteurs, werken hard door ook bij sneeuw!
Geen vragen vooralsnog, anders weten we jullie te bereiken.
Dank voor de installatie en de service.

(Bekend bij Zonne-Energie Op Maat)

Familie van der Niet

Twee weken geleden zijn de zonnepanelen geplaatst. Vooraf zijn we goed geadviseerd over het aantal en soort panelen.
De monteurs hebben keurig werk geleverd. Wij zijn tevreden!

Fam van der Niet

Familie Kres

Wij zijn zeer tevreden met het gesprek en de offertes over het plaatsen van zonnepanelen.
Het team dat de zonnepanelen kwam plaatsen was deskundig, we zagen een professionele samenwerking en enthousiasme.
De werkzaamheden verliepen vlot en zorgvuldig bij het plaatsen van 4 panelen op het schuine dak en 6 op het platte dak.
Kortom; een goed team bij ZONNE ENERGIE OP MAAT en wij bevelen hen van harte aan.
Kitty en Johan Kres
Voorburg

We zijn erg blij met de zonnepanelen!
Ze liggen er netjes en snel op.
Vriendelijke monteurs en hebben goed werk afgeleverd.
Kortom, erg tevreden.
– Familie Duijndam, Leidschendam

Familie van Kooten

Deze week (december 2020) heeft het team van Zonne Energie op Maat 11 panelen geplaatst op ons dak in Voorburg-West. Een jaren-30 huis met veel verbouwingen, ook intern. We hielden ons hart hart vast of de kabels wel een soepele en bescheiden weg door ons huis richting meterkast konden vinden. Om half tien begonnen en voor drie uur ’s middags werd de installatie vlekkeloos functionerend overgedragen. De elegante wijze waarop een deel van de bekabeling buitenom tegen de gevel werd gemonteerd verdient de hoofdprijs. Nu maar uitzien naar de zonnige dagen die gaan komen.

— Familie van Kooten

Dhr. Bommele

Ik heb onlangs uw site bekeken om te zien wat de ontwikkelingen zijn op zonnepanelen gebied.
Op uw site zag ik ook tabellen waarin de opbrengsten van een aantal klanten van Zonne-Energie Op Maat staan.
Ik wil U zeggen dat ik nog steeds zeer tevreden met de zonnepanelen die door uw bedrijf op ons dak geplaatst zijn.
Onderstaand geef ik de opbrengsten van onze installatie:

14mei -31 december 20181500 Wp1092 Kwh
20191500 Wp1603 Kwh
20201500 Wp1608 Kwh

U zult begrijpen dat we hier erg blij mee zijn.

— Peter Bommele

Anoniem

Afgelopen dinsdag hebben uw medewerkers zonnepanelen bij mij geplaatst. Ik ben uiterst tevreden, netjes gewerkt, vragen gesteld waar nodig. Vriendelijke / beleefde jonge mannen.

— Anoniem

Prima project, goede uitleg en professionele en aardige mensen. De 124 panelen liggen er mooi op. Laat de zon maar schijnen!

— Anoniem

Fam. de Laat

Het team van Zonne Energie Op Maat kwam, boorde gaten, legde leidingen, plaatste apparaten en zonnepanelen, en toen ze klaar waren zag het huis er net zo uit als toen ze kwamen.
Een uiterst prettig en professioneel team, beter en meer kun je eigenlijk niet wensen.
Niets was teveel voor hen, en alles was mogelijk.
In één woord: TOP !

— Fam de Laat, Den Haag

Anoniem

Zonne-Energie Op Maat heeft binnen een halve dag de zonnepanelen geplaatst op onze garage. De service is vriendelijk en er wordt keurig gewerkt. Tevens zijn alle afspraken goed nagekomen. We zijn top tevreden met het resultaat!

— Anoniem