Waarom zonnepanelen?

Voor particulieren is het nu meer dan ooit aantrekkelijk om te investeren in zonnepanelen. Rente op spaargeld krijgt u niet meer. Bij een investering in zonnepanelen is een rendement van 10-20% per jaar haalbaar. Vervolgens heeft u daarna nog vele verdienjaren, waarin u onafhankelijk en kosteloos uw eigen energie opwekt. Een enorme besparing dus, duurzaam en goed voor het milieu. Zonne-Energie Op Maat heeft al meer dan 2.500 projecten uitgevoerd. Uiteraard kunt u bij een referentie navraag doen.

zonnepanelen Den Haag - Zonne Energie Op Maat

Onze aanpak

1. Opmeten en inventariseren

Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Er wordt onder andere gekeken naar de dakconstructie en naar de ligging van het dak ten opzichte van de zon. Daarnaast wordt de locatie van de meterkast in kaart gebracht en beoordelen we waar- en hoe – de omvormer en leidingen het beste geplaatst kunnen worden. In samenspraak met u bepalen we de plek waar de panelen uiteindelijk gemonteerd worden.

2. Samenstellen systeem en opstellen offerte

De gegevens worden door één van de medewerkers op ons kantoor verwerkt in een legplan. Aan de hand van deze gegevens kunnen we precies beoordelen wat de werkzaamheden inhouden en welk systeem er voor uw situatie het meest geschikt is. Er zal een systeem op maat worden samengesteld waarmee wordt voorkomen dat u voor teveel extra’s betaalt. Onze offerte is duidelijk en transparant en geeft duidelijk weer wat er uiteindelijk bij u gemonteerd wordt.

3. Installatie

Na akkoord op de offerte volgt er een afspraak voor de uiteindelijke installatie van de zonnepanelen, de omvormer en de elektra. De montage door onze eigen monteurs en elektricien duurt vrijwel altijd een dag, al naargelang de weersomstandigheden en de ligging van de woning. De start van de werkzaamheden vindt plaats in de ochtend en in de loop van de middag kunt u al uw zelf opgewekte stroom monitoren via de persoonlijke app.

4. Service en onderhoud

Na montage en oplevering is het systeem direct operationeel. Hoewel zonnepanelen niet veel onderhoud nodig hebben, is het belangrijk om een jaarlijkse inspectie in te plannen. We kunnen dan controleren of er geen beschadigingen zijn opgetreden door weersinvloeden en of de zonnepanelen schoon zijn. Vervuilde zonnepanelen geven een lager rendement. Zonne-Energie Op Maat heeft een eigen service en onderhoudsafdeling waar onze servicemanager actief werkzaam is.