Waarom kiezen voor ons?

De passie voor groen – en maatschappelijk verantwoord – ondernemen, in combinatie met een ruime ervaren bouwkundige achtergrond deed oprichter Carlo Abbing besluiten een bedrijf op te richten dat als motto heeft dat duurzame energie voor iedereen bereikbaar moet kunnen zijn. Geen dure bedrijfspanden of bedrijfswagens, wel de best mogelijke kwaliteit in de te leveren producten. Tegen aantrekkelijke en reëele kosten.

We hebben met elkaar afgesproken dat we iets goeds gingen doen en dat we geen gedoe wilden. Hoe krijgen we geen gedoe? Door te doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Door meer kwaliteit en service te leveren dan er verwacht wordt. Onze klanten zijn de beste reclame voor ons.

Zonne-Energie Op Maat - Dé specialist in zonnepanelen voor Den Haag en omstreken

Historie

Het is 2011 wanneer Carlo Abbing, oprichter van Zonne-Energie Op Maat het bedrijf officieel opstart. Zonne-Energie Op Maat richt zich uitsluitend op zonne-energie, iets dat op dat moment wel door meerdere bedrijven wordt aangeboden, maar vaak als nevendienst. Omdat Zonne-Energie Op Maat zich volledig heeft gespecialiseerd en zich blijft doorontwikkelen is het bedrijf al gauw een begrip op dit gebied in de Haagse regio.

In de afgelopen jaar zijn er meer dan 2000 installaties naar tevredenheid geplaatst waarvan meer dan 100 bij bedrijven en rond de 20 bij grote VVE’s. De installatie met de grootste omvang omvat maar liefst 3142 panelen. De particuliere installaties varieren in omvang van 6 t/m 50 panelen.