Laadpalen en wandmontages

Naast zonnepanelen bieden wij nu ook laadpalen/wandmontages voor elektrische auto’s aan. De afgelopen jaren is het gebruik van elektrische en hybride voertuigen enorm toegenomen in Nederland. We lopen hierin voorop ten opzichte van vele andere Europese landen.

Veel mensen willen en kunnen de auto (privé of zakelijk) thuis opladen. Die stroom is goedkoper dan bij de reguliere laadpalen en altijd toegankelijk. Wekt u de stroom zelf ook nog eens op met zonnepanelen, dan is het voordeel nog groter. U werkt dan mee aan de duurzame wereld en het is beter voor uw portemonnee. Wij werken nu met Wallbox en het Nederlandse merk Alfen. Heeft u interesse? Wij kunnen vrijblijvend een offerte op maat maken.

Wallbox

Wallbox Pulsar is ontwikkeld om je elektrische auto een krachtige slimme lader in een ongelooflijk klein formaat te geven. Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis. De compacte afmetingen en het minimalistische ontwerp passen in elke garage en deze worden versterkt door de vele functies die op de myWallbox-app te vinden zijn.

Alfen

Alfen werkt al sinds 2008 aan de meest geavanceerde oplaadpalen voor iedere elektrische auto. Deze laadpalen zijn geproduceerd met Europese componenten van A-kwaliteit, getest en gekeurd door vooraanstaande automerken en onafhankelijke instanties, SIM-lock vrij en uitgerust met de laatste ontwikkelingen op het gebied van smart charging en connectiviteit.