Zonnepanelen in Voorburg-Leidschendam

Van oorsprong heeft Zonne-Energie Op Maat haar basis in Leidschendam Voorburg. De eerste locatie bevond zich aan de Veursestraatweg. Algauw werd deze plek te klein en verhuisde het bedrijf naar industrieterrein Hofzicht aan de Westvlietweg.
Zonne-Energie Op Maat heeft een groot aantal installaties uitgevoerd in Leidschendam, Voorburg en omstreken. Hieronder volgt een kleine en willekeurige greep.

Projecten op woonhuizen

Afgelopen 2 weken hebben de monteurs weer bij veel mensen thuis zonnepanelen geplaatst. Zo hebben ze op 2 adressen aan de Frankenstraat in Den Haag installaties geplaatst, de Bras in Den Haag was ook aan de beurt, alsook de Jacob Mosselstraat in Den Haag. De monteurs hebben ook nog andere steden gezien, zoals het Huyterhof … Lees meer

Plaatsing Wilgendreef Voorburg

6 Panelen 275 Wp, Totaal 1.650 Wp

Plaatsing Wilgendreef Voorburg

Wilgendreef 269, 12 panelen plat dak, totaal 3.240 Wp

Zonnepanelen bij ‘Kamperen bij de boer’

In januari 2018 start Zonne-Energie Op Maat met de plaatsing van 93 zonnepanelen op de daken van de gebouwen va camping Noorthey

Collectief Wildenborch Leidschendam

Op de Wildenborch hebben we een collectieve plaatsing gedaan. Hier ziet u de daken van twee verschillende huishoudens die we hebben voorzien van panelen. Het ene gezin heeft gekozen voor blauwe panelen, en het andere voor zwarte. Beide huishoudens hebben in totaal 12 panelen op hun dak liggen nu!

Dunne film zonnepanelen in de Prinses Mariannelaan

Onlangs hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van dunne film zonnepanelen. Deze zijn een stuk milieuvriendelijker dan normale zonnepanelen en nemen ook nog eens een stuk minder ruimte in. In totaal zijn er 22 panelen geplaatst voor dit huishouden. Samen zorgen ze voor 3.740 Wp.

Weer een nieuwe VvE met zonnepanelen

De VvE Neherpark in Leidschendam heeft sinds kort meer dan 100 zonnepanelen op het dak staan. Aangezien het om een monument gaat, heeft Zonne-Energie Op Maat de vergunnings-aanvraag voor de VvE geregeld. De installatie is naar volle tevredenheid geplaatst en wekt nu al vele Kwh’s op.

Zonnepanelen Beethovenlaan te Leidschendam

Afgelopen week zijn 4 huishoudens in de Beethovenlaan voorzien van zonnepanelen, 48 in totaal.De 4 huishoudens hebben zich aangesloten bij een buurtinitiatief, waardoor de prijzen laag zijn, maar met een hoge kwaliteit. Wanneer u meer informatie wilt over collectieve of individuele aanschaf van zonnepanelen, neem individuele aanschaf van zonnepanelen, neem contact met ons op,info@zonneenergieopmaat.nl.​

Plaatsing Plaspoelstraat Leidschendam

Ook aan de Plaspoelstraat te Leidschendam zijn onze monteurs hard aan de slag gegaan. Bijgaand ziet u het resultaat: 16 zwarte zonnepanelen met een totaal vermogen van 4.000 Wp.

Plaatsing Leidsekade, Leidschendam

Woensdag zijn ze aan de slag geweest op de Leidsekade te Leidschendam. Hier zijn in totaal acht panelen geplaatst, waarvan er op de foto 6 te zien zijn. De overige twee liggen op een uitbouw. Totaal heeft deze installatie een vermogen van 2.000 Wp.