Kort nieuwsbericht

Zonne-Energie op maat heeft het druk. Dat is goed. We hebben heel veel nieuwe projecten en projecten die afgerond/in afronding zijn. Zo hebben we meer dan 500 panelen op het Fioretti College in Oegstgeest geplaatst. Er zijn bijna 2000 panelen op 9 locaties van Ipse de Bruggen in gebruik genomen, dat wordt dit jaar afgerond. In december plaatsen we panelen op de Koningkerk in Voorburg en op twee andere locaties van de Protestantse gemeenschap in Voorburg en starten we met een zonne-installatie op het hoofdkantoor van Vidomes. We plaatsen heel veel particulieren in Den Haag. We hebben het collectief in de Bras afgerond, meer dan 30 bewoners hebben meegedaan.
 
Binnenkort gaan we verhuizen, een nieuwe (extra) loods en kantoor. We hebben nieuwe mensen aangenomen. Kortom, we zitten in de lift. In januari starten we met plaatsing van 3200 panelen op een bloemenveiling .
 
Je kunt ons altijd mailen als je een vraag hebt, of een vrijblijvende afspraak wenst, info@zonneenergieopmaat.nl. Bellen kan uiteraard ook, 070 – 2629416