Sessy – dé slimme Thuisbatterij

Sessy is de oplossing tegen terugleverheffingen. Met deze slimme batterij, heeft u uw energie in eigen beheer en maakt u gebruik van de goedkoopste tarieven. U levert minder terug, bent het net niet tot last en krijgt ook geen terugleverheffingen.

  • 5.5 kWh voor 3.550 euro incl. btw (ex. installatie, prijzen hieronder)
  • Compatible met iedere installatie
  • Wees onafhankelijk, bescherm jezelf tegen de bewogen energiemarkt
  • De batterij bespaart 400-600 euro per jaar
  • Geïnstalleerd door Zonne Energie Op Maat, officieel Sessy installatiepartner in Zuid-Holland

Hoe werkt Sessy

De Sessy thuisbatterij leest de slimme meter uit via de P1 poort. De thuisbatterij weet hoeveel energie er beschikbaar is in het huis om te laden, of hoeveel er nodig is om te ontladen. De batterij is slim gestuurd en kan in 2 manieren opereren:

  • Nul-op-de-meter modus: Met een vast of variabel contract slaat Sessy overtollige energie op die overdag door zonnepanelen wordt gegenereerd. Deze energie wordt gebruikt om ’s avonds en ’s nachts het verbruik te compenseren, waardoor je continu groene energie gebruikt.
  • Dynamische modus: Bij een dynamisch contract met uurprijzen berekent Sessy automatisch het optimale moment om de batterij te laden en ontladen voor maximale besparingen, zelfs zonder zonnepanelen.

 

Installatie en prijzen

De Sessy thuisbatterij wordt in het ideale geval geïnstalleerd naast de omvormer van uw zonne-installatie. Prijs voor het installeren van de batterij bij de omvormer is €400,00 inclusief BTW, waarbij u dus op een totaalprijs komt van €3950,00 inclusief BTW.

Dit betreft het aansluiten van de batterij op de bestaande PV-kabel. Voor uw overzicht vermelden we hieronder de prijzen voor overig installatiewerk dat zich voordoet als de Sessy niet standaard geïnstalleerd kan worden:
– U heeft geen werkschakelaar: 150 euro inclusief BTW
– U wilt de Sessy thuisbatterij op een andere locatie, op een aparte groep: 450 euro inclusief BTW
– U wilt bedraad internet: 100 euro inclusief BTW
– Er is geen stopcontact in de meterkast voor de P1 dongel: 50 euro inclusief BTW

Servicecontract

Het is uiteraard van groot belang dat wanneer u de thuisbatterij heeft erop kunt vertrouwen dat deze goed en veilig werkt. U wilt dan ook kunnen vertrouwen op ons als partner om u te ondersteunen. Onder andere daarvoor en voor meer inzage in uw thuisbatterij middels ons platform, bieden wij een servicecontract aan. Dit bestaat uit:

• Actieve monitoring van foutmeldingen
• Kosteloos maximaal 2 keer per jaar binnen 5 werkdagen optreden bij een niet-werkende installatie
• Ondersteuning bij Wifi instellingen, wijzigingen en storingen
• Advies en ontwikkelingen: actieve ondersteuning over contracten, regelgeving en marktkennis.

Kosten per jaar €75,- inclusief BTW

Zonne energie Op Maat is officieel installatie partner van Sessy en levert de thuisbatterijen in heel Zuid-Holland.