Partners

Universal Greenfields BV is specialist op het gebied van daktuinen en groene gevels en levert op maat drainage systemen, daktuinsubstraten en beplantingen door heel Nederland.
http://www.universalgreenfields.nl

 

————————————————————————————————-

www.MijnHuisVerkopen.nl

Zonder makelaar uw huis verkopen met onze hulp en begeleiding? Duizenden euro’s besparen? Mijn Huis Verkopen, al jaren een begrip in de makelaardij, is er om u hierbij te ondersteunen.

———————————————————————————————–

Een van onze partners die ons helpt om klimaat bewuste oplossingen te stimuleren is ATF VvE beheer. Ze helpen VvE’s bij het aanvragen van subsidies en ze willen van Den Haag graag een CO2-neutrale stad maken. Iets wat ons natuurlijk zeer aanspreekt.

Zo kunnen ook VvE een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. ATF VvE Beheer, gevestigd te ‘s-Gravenhage, is specialist op het beheren van Vereniging van Eigenaren. Wat de dienstverlening kenmerkt is de zorgvuldige aandacht, het maatwerk en de directe communicatie met een vast aanspreekpunt binnen het kantoor. Ze zullen altijd in het belang van uw Vereniging van Eigenaren te werk gaan en zijn volledig onafhankelijk van verzekeraars of onderhoudsbedrijven.

Interesse, stuur dan een bericht aan info@atfvvebeheer.nl of bel 070-21 35 777