Onze aanpak

 1. Opmeten en inventariseren.

  Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Er wordt onder andere. gekeken naar de dakconstructie en naar de ligging van het dak ten opzichte van de zon. Daarnaast wordt de locatie van de meterkast in kaart gebracht en beoordelen we waar- en hoe – de omvormer en leidingen het beste geplaatst kunnen worden. In samenspraak met de klant bepalen we de plek waar de panelen uiteindelijk gemonteerd worden.

 2. Samenstellen systeem en opstellen offerte

  De gegevens wordt door een van de medewerkers op ons kantoor verwerkt in een legplan. Aan de hand van deze gegevens kunnen we precies beoordelen wat de werkzaamheden inhouden en welk systeem er voor uw situatie het meest geschikt is. Er zal een systeem op maat worden samengesteld waardoor u nooit voor teveel extra’s betaalt, maar alleen dat wat er uiteindelijk bij u gemonteerd wordt.

 3. Montage

  Na akkoord op de offerte volgt er een afspraak voor de uiteindelijke montage van de panelen en de omvormer. De montage duurt een dag (tot een maximum van 14 panelen), al naargelang de weersomstandigheden.

 4. Service en onderhoud

  Na montage en oplevering is het systeem direct operationeel. Zonnepanelen hebben niet veel onderhoud nodig. Het onderhoudscontract bestaat dan onder andere uit een jaarlijkse controle en is daardoor voordelig.
  Lees hier meer over onze onderhoudscontracten