Gemeentesubsidie op zonnepanelen

Zonne-Energie Op Maat helpt u met de Gemeentesubsidie op zonnepanelen

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft besloten subsidie beschikbaar te stellen voor de aanschaf van zonnepanelen. De mogelijkheden zijn als volgt:

  • Aanvragen kunnen digitaal gedaan worden via de site van de gemeente (waarschijnlijk met DigId), per 15 september, tezamen met een digitale opdracht voor zonnepanelen
  • Direct na de aanvraag kunnen de zonnepanelen worden geplaatst
  • Er is een pot van 250.000 euro, wie het eerst komt die het eerst maalt
  • De subsidie is 10% van de gehele opdracht, dus inclusief arbeid, groep e.d.
  • Er kan 15% subsidie worden verstrekt, als er gelijktijdig een aanvraag met buren uit de buurt wordt gedaan
  • De subsidie wordt achteraf na plaatsing betaald, middels een gereedmelding
  • Uiteraard kan ook de 21% BTW nog worden teruggevorderd

 

Zonne-Energie Op Maat verzorgt zonne-installaties voor particulieren, bedrijven en VvE’s. Op haar vestiging aan de Westvlietweg heeft het bedrijf met 7 medewerkers een duidelijke focus op deze regio. In Leidschendam-Voorburg zijn inmiddels al meer dan 150 particulieren en bedrijven voorzien van zonnepanelen, in deze regio al meer dan 900. Zonne-Energie Op Maat is begin dit jaar gekozen tot ondernemer van het jaar in onze gemeente. Wij hebben een volledige focus op zonnepanelen, niets anders dan dat. Er zijn proefopstellingen, waarmee getest wordt met verschillende omvormers, merken panelen, bekabeling, schaduwvlakken, hellingshoeken, etc. Daarmee onderscheidt men zich en hierdoor is de opbrengst minimaal 5-10% hoger dan bij andere aanbieders. Daarnaast kan de prijs laag gehouden worden, doordat er groter wordt ingekocht. Zo kunnen er A-merken van topkwaliteit worden aangeboden voor aantrekkelijke prijzen.

Klanttevredenheid is zeer belangrijk. Meer dan de helft van de nieuwe klanten komen via bestaande klanten binnen. Door de klant centraal te stellen en een hoog service- en kwaliteitsniveau te hanteren, is de klant tevreden. Uiteraard is het rendement van zeer groot belang. Hiermee wordt de gemiddelde installatie binnen 5-7 jaar terugverdiend. U kunt dat via internet of App op uw smartphone real-time monitoren. Daarnaast kunt u minimaal 25 jaar profiteren van rendement, waardoor er nog 18-20 ‘verdienjaren’ volgen.

Het is raadzaam om de aanvraag voor subsidie ook op 15 september in te dienen. Zonne-Energie Op Maat kan u hierin ondersteunen.

Nieuwsgierig geworden? We maken graag een vrijblijvende afspraak om samen inzicht te krijgen in de enorme kostenbesparing die voor u mogelijk is, gevolgd door een offerte op maat. Neem contact op via de email info@zonneenergieopmaat.nl of bel met 070- 262 94 16.