De mooie zomerdagen zijn begonnen

Na een bizarre Coronatijd begint het ‘nieuwe normaal’ vorm te krijgen. Ook Zonne-Energie Op Maat heeft diverse maatregelen moeten nemen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten en werknemers te waarborgen. Dat heeft tijd en geduld gekost, maar we zijn na een week van shock creatief en vol goede moed verder gegaan. Alles duurt wat langer, materialen zijn moeilijk leverbaar, afspraken werden afgezegd. We hebben een modus gevonden, iedereen is gezond gebleven en we hebben goed door kunnen werken. We hebben ook geen steun aan de overheid gevraagd. We leven mee met bedrijven die echt zwaar getroffen zijn en proberen daar waar mogelijk te helpen.

De laatste maanden hebben we (zoals altijd) veel particulieren aan zonne-installaties geholpen, hebben we een grote VvE in Lisse voorzien van zonnepanelen, ligt er een installatie op het Theater Castellum in Alphen aan den Rijn, ronden we daar nu de Scope scholengemeenschap af op drie daken en hebben we meer dan 1200 panelen op 4 scholen in Apeldoorn geplaatst.

Het is nu ook druk, veel particulieren investeren nu in zonnepanelen omdat een vakantie vaak wordt uitgesteld. Zonne-Energie Op Maat plaatst het hele jaar door, al 9 jaar lang, dus ook in de wintermaanden. We willen alle klanten en betrokkenen bedanken voor de steun en het vertrouwen en wensen iedereen veel geluk en gezondheid toe.